Image Map

23 de mayo de 2011

FORRAR UNA PERCHA CON WASHI TAPE



¡Hoy renovamos las perchas! Sólo tenemos que forrarlas con Washi Tape, yo he escogido el de rayas blanco y negro, me gusta como combina con la madera. Probad, este proyecto también es muy fácil.


3 comentarios :

  1. Com cambian les coses quan es hi donem un toc especial i una mica de sentiment.
    Que divertit el Whasi tape!!!! i quantes coses es poden crear!!!! molt bona idea, i es que en aquest món tot es útil.
    Conec la papereria , alguna vegada que he anat a la plaça de la Virreina m'ha semblat com un petit món màgic el que hi teniu dins, quina il.lusió que miris el meu bloc de tant en tant, moltes gràcies,
    Carmen

    ResponderEliminar
  2. Hola Carme,
    gràcies pel cometari!
    Crec que a la botiga de la Virreina que et refereixes és Beteau Lune, que no som nosaltres. Suposo que has vist es seu logo al blog. És una de les poques botigues de Barcelona on pots comprar Washi Tape. També tens un parell més de botigues anunciades al blog a la mateixa ciutat de Barcelona.

    ResponderEliminar
  3. Anónimo3.6.11

    Quina idea més original! També em van agradar molt els pots de llapis folrats i les llibretes. Realment podria ser una sortida molt bona per a les escoles: no calen tisores, els nens ho tallen amb les mans, és creatiu, es poden posar en pràctica conceptes com ara el reciclatge i la reutiltzació. Mmmmmmm hi pensarem!

    ResponderEliminar